Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségi tanusítvány és...

Érettségi tanusítvány és továbbítása?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Csináltam egy szintemelőt angolból és még nem kaptam postán semmilyen papírt. 10.én van a határídő továbbítani, mert papíron jelentkeztem. Elégé izgulok, hogy most nem kaptam semmit, akkor lemaradok, vagy valami, valami ötlet, vagy információ nincs valakinek a birtokában?

2014. júl. 7. 10:54
 1/3 A kérdező kommentje:
Mikor kapom meg, hol vehetem át, hova kell küldenem??
2014. júl. 7. 11:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha szintemelő érettségit csináltál, akkor A levélben amit kaptál bennevan hogy "Eredményhirdető értekezlet" Na arra kellett volna neked elmenned, ott kaptad volna meg a papírocskádat.

Nem fogják kipostázni neked.

Hívd fel az érettségi levélen található telefonszámot és érdeklődd meg hogy hol tudod átvenni.

2014. júl. 7. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy a vizsgaszabályzat kicsit másképp tudja, mint te...

"Az érettségi bizonyítvány megszerzése után letett kiegészítő, szintemelő és ismétlő vizsgákról, valamint a 12. § (16) bekezdésében szabályozott előrehozott érettségi vizsgákról a vizsgabizottság tanúsítványt állít ki, és átadja vagy a záróértekezletet követő nyolc napon belül postai úton megküldi azt a vizsgázónak."

Úgyhogy ha eltelt a 8 nap a levélben említett záróértekezlet óta, akkor kellett volna kapni, érdeklődni kell, ha meg nem, akkor még időben vannak.

2014. júl. 7. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!