Hogyan készüljek a nyáron?
Üdv!
A következő tanév végén fogok érettségizni, ezért már a nyáron szeretnék készülni a megmérettetésekre. Az érettségi mellett két nyelvvizsgát szeretnék még megcsinálni (spanyol közép és szakmai angol közép/felső).
A spanyolra kéne nagyon rágyúrnom, illetve a kötelező olvasmányokat is ki kéne olvasnom(16 könyv).
Nem tudom, hogy a többi érettségis tantárgy igényel-e valamilyen plusz felkészülést?
Eddig úgy csináltam, hogy csak a kötelező olvasmányokkal foglalkoztam, kedden kezdtem és most tartok a negyedik könyvnél.
Ti hogyan osztanátok be az időtöket? Előre is köszi a normális válaszokat!!
Köszi a válaszokat!
Abszolút nem ilyen reakciókat vártam. Szerintem a kötelezők az alapműveltség részét képezik és igazán nem nagy elvárás, hogy elolvassuk azokat. A szünet kb 10 hetes és egy hét alatt el tudtam olvasni hatot, szóval időpocsékolásnak sem nevezném..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!