Diplomával tényleg nem lehet olyan jól elhelyezkedni, mint érettségi + szakmával? Melyik a biztosabb, és a keresettebb? Nem tudom eldönteni, hogy mit tanuljak.
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 11:49
1/7 anonim válasza:
Attól függ milyen diploma és milyen szakma. Példa: ha van egy mérnök, orvos gyógyszerész,gazdinfó ilyesmi diplomád, akkor könnyű az elhelyezkedés, így inkább ezt. de ha pl Kommunikáció, szabad bölcsészet, filozófia, turizmus diploma helyett inkább valami jó szakmát tanulnék.
2/7 A kérdező kommentje:
óvónő diploma,rendőr szakma,vagy szakács? Melyiket javaslod?
2014. júl. 6. 11:58
3/7 anonim válasza:
Miert nem azt valasztod, amihez a legtobb kedved van?
4/7 A kérdező kommentje:
Épp ez az,nem tudok dönteni,de melyik lenne a jobb?
2014. júl. 6. 12:06
5/7 anonim válasza:
Ez nehéz kérdés. Fizetésben, és megbecsülésben kb egy szinten van mindhárom. Talán a rendőrt kilőném, lányként ott nehezebb érvényesülni, a szakács talpalós munka, az óvónői munka pedig idegileg meríti ki az embert, én mégis ezt az utolsó választanám.
6/7 anonim válasza:
Én a rendészetit. Ott megbecsülnek azért.
7/7 anonim válasza:
En pedig a szakacsot mondanam. Na most elorebb vagy? Mindenki mast mond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!