Autósiskolán belül lehet oktatót cserélni? Mivel jár ez?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 17:48
1/5 anonim válasza:
Semmivel nem jár... Engem megcopatott az oktatóm anno 10 évvel ezelőtt. Kikértem a gyakorlati óráimat leigazoló kartont, átvittem egy másik suliba, és ott folytattam... Nyilván sulin belül is lehet, csak hát ott fennáll a helyzet, hogy munkatársak, haverok, barátok... sértődés... nem túl szerencsés. Miért akarsz cserélni?
2/5 A kérdező kommentje:
Az oktatóm finoman szólva nem a leghiggadtabb, legtürelmesebb ember a világon, és emiatt feszült vagyok mellette.
Ha más iskolába megyek át, akkor nem vész el a befizetett pénz (rutin elején vagyok még)?
2010. jan. 6. 18:27
3/5 anonim válasza:
Elveszni biztosan nem fog, mert ha már levezettél pl 8 órát a 30ból, és kifizetted, akkor ugyan ott folytatod ahol abbahagytad.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, de én a 30 órát már nagyjából (25ezer híján) kifizettem. Ha megyek más iskolához, akkor ők is fogják kérni a pénzt nyilván. Ez, ahogy én gondolom, azt jelentené, hogy újra be kell fizetnem az új iskolánál a gyakorlat díját; a régibe befektetett pénz (hacsak nem adják vissza) meg elveszne. Így értettem én ezt.
2010. jan. 6. 18:37
5/5 anonim válasza:
Ha van rá mód, akkor kérd vissza azt amit befizettél, de még nem vezetted le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!