Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Melyik szakot válasszam?

Melyik szakot válasszam?

Figyelt kérdés

Nagy gondban vagyok, nem tudom eldönteni milyen fősulira menjek. Ami érdekel az valamilyen lovas szak lenne, csak attól félek hogy nem találnék majd munkát vele, amiből meg is élnék. Aztán kizárásos alapon az informatikához jutottam. Nem mondom, hogy kicsit sem érdekel, de a biológiától nagyon messze van. De biztos megélhetést jelentene.

Szóval a kérdésem az, hogy merjek-e valamilyen lovas szakra jelentkezni, és ha elvégzem, eltudok majd helyezkedni?

2014. júl. 4. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Én az infót javasolnám, a lovaglás meg maradjon meg hobbynak. Sajnos ilyen végzettséggel szinte lehetetlen normálisan elhelyezkedni.
2014. júl. 4. 17:20
 2/3 A kérdező kommentje:
De az infóra mondjak hogy nagyon nehéz, főleg még annyira nem is érdekel... nem lenne túl nehéz elvégezni?
2014. júl. 4. 22:38
 3/3 anonim válasza:
Jó szakemberekre mindig szükség van. Azt válaszd, amit a legjobban szeretnéd, a jövőt meg a legjobbra alakítod!
2014. júl. 6. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!