Az esti képzésben ugyanolyan szinten tanítják a diákokat, mint nappali képzésben?
Figyelt kérdés
Nincs a kettő között semmi féle különbség? Esetleg később, ha elakarok helyezkedni nem számít ez semmit, hogy estin tanultam?2010. jan. 5. 15:39
1/4 anonim válasza:
ha középiskoláról beszélsz:
kevesebbet követelnek meg,de amit megkell,azt megtanitják,csak kihagyják a sok felesleges hülyeséget
ha főiskola/egyetem:
műszakin nemjó,gyakorlatod nincs is,az nagy minusz
munkáltató sztem nem igazán nézi,ahány melohelyen voltam eddig,mindig az a tapasztalat,hogy fél év,és megtanulod amit kell...
(fejlesztőmérnöknek meg ugyse levelezőről megy az ember,de orvosnak se)
2/4 anonim válasza:
Estin ugyanazt tanulod,csak sűrítve.Az érettségi is ugyanúgy fog zajlani,mint a nappalin,és ugyanazt a bizonyítványt kapod.Az érettségi bizonyítványban nincs bele írva,hogy estin tetted le,ezért ugyanakkora eséllyel tudsz munkát keresni vele..Tovább tanulni is lehet..
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Atalanta OKJ-s képzéseire gondoltam.(Bocsi, hogy nem írtam le)
2010. jan. 5. 16:14
4/4 anonim válasza:
nah annál aztán végképp mind1,hogy nappali vagy levelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!