Melyik lenne számomra a jobb? Lennt bővebben!
Figyelt kérdés
Most kolis vagyok, csak az a hátránya, h rossz a tanulmányi eredményem, mivel a koliba nem tudok tanulni.Azon gondolkoztam, lehet hogy bejárós leszek, de akkor 5-kor kellene minden nap felkelnem, a fél7, ill a 7 helyett, de azért csak jobb otthon lenni.Nem tudom, hogy megtudnám-e szokni, felbírnék-e minden nap kelni ilyen korán, meg h nem fárasztana-e le.2010. jan. 5. 15:34
1/8 anonim válasza:
Mikorra érnél haza?Mert ha van időd akkor még kicsit ledőlhetsz délután,tanulás előtt.
2/8 anonim válasza:
Szia!
Én négy évig csináltam ezt, én is bejárós voltam, 5-kor keltem, a buszom meg indult 6-kor, de másfél km-t még gyalogolnom is kellett. :) De simán bírtam, a lényeg, hogy időben le kell feküdni, 23-kor minimum. Általában akkor feküdtem, vagy 22:30 körül. Nem tudom, milyen közlekedési eszköz lenne számodra, de vonattal jobb szerintem, én buszoztam és mindig tömeg volt. De kibírtam, jó volt a társaság. :D
3/8 anonim válasza:
Szia. Ha időben lefekszel és hétvégén többet pihensz plusz otthon nyugisabb is a környzet, inkább szeirntem járj onnan, még a buszon is tudsz egyet aludni :)
4/8 anonim válasza:
Én is voltam kolis, mégis tudtam tanulni. Nincs tanulószoba, ahová kimehetnél tanulni?
5/8 A kérdező kommentje:
Kb 16.15-re érnék haza, vonattal járnék.azért nem tudok tanulni, mert van szilencium, csak a társaság miatt, meg a környezet miatt nem tudok tanulni.
2010. jan. 6. 13:37
6/8 anonim válasza:
Milyen messze laksz a sulidtól, hány km-re? Volt, hogy nekem akkor indult a vonatom haza. :D Mármint 16:15, és 17 után értem haza.
7/8 A kérdező kommentje:
40km-re
2010. jan. 7. 11:55
8/8 anonim válasza:
Sziaa. Lehet, hogy hülye ötlet, de nincs másik koli, ahova átkérhetnéd magad? Úgyértem ha itt nincs olyan, hogy kevesebben lennétek egy szobában, vagy valami,akkor másik koli..? Gondolom középiskoláról van szó, ott nem úgy van a kolesz hogy ketten csak egy szobában.. De nem lehetne megoldani? Vagy én a helyedben elmennék a könyvtárba, ott csönd van, senki nem zavar.. Mikor pedig végeztél, visszamész a koliba, vagy ahogy egy előttem szóló mondta, tanulószoba..?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!