Maria0418 kérdése:
A kémia írásbelim 32 lett a szóbeli 35, így ha a 67-et 150-nel osztom, majd szorzom 100-al,44,667-et kapok. Ebben az esetben érdemes fellebezni?
Figyelt kérdés
45 felett kapnám az 50 többletet, tehát fontos, nem tudom, mit tegyek, ezen múlik az egyetemre való bejutásom. Tudja valaki ezzel kapcsolatban, milyen email-re lehet írni, hogy tanácsot kérjek valaki hozzáértőtől?2014. jún. 28. 20:57
11/14 A kérdező kommentje:
Igen, pénteken tudtam meg az eredményt, és úgy hallottam 2-ig lehet fellebezni. Én külföldön jártam középiskolába, ezért nekem kicsit máshogy számolják a tanulmányim, de az egészen biztos, hogy beszámolják. Nem tudom, mi alapján számolták ki, mert tavaly is felvételiztem, és csak azt láttam a felvin, hogy 192-t kaptam, de fogalmam nincs, az hogyan jött ki nekik.Matekom utolsó két év 4es, magyar 5, töri 5, angol 5, és kémia 5 az utolsó két év. A biológia érettségim 78% lett, a kémiám 44, és van egy nyelvvizsgám, ami 28.
2014. jún. 29. 12:53
12/14 anonim válasza:
Szerintem meglehetne kérdezni, miért ennyi lett a szóbeli, ha 3 hete csinálta is. Az eredményt a középszintű elkezdése előtt mondják meg, így lehet, hogy valaki június 5-én ment, de csak 27-én kapta meg a pontszámát, velem is ez volt. Amíg nem tudja az eredményt, addig mire fellebbezzen? Nekem azt mondták, hogy kihirdetés után 5 napig van lehetőség bármilyen reklamációra a szóbelivel kapcsolatban.
13/14 anonim válasza:
Igen, de nem a pontszámokkal kapcsolatban, azzal kapcsolatban nem lehet fellebbezni. Egyébként egész egyszerűen nem is emlékeznének a vizsgáztatók arra, hogy melyik felelet hány pontot ért, az akkor hozott döntést nem lehet megváltoztatni. Ennek talán akkor jön el az ideje, ha minden feleletet rögzítenek. Csak jogszabálysértés miatt lehet fellebbezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!