Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen kérvényt kell írnom az...

Milyen kérvényt kell írnom az igazgatóságra, ha ECDL-re hivatkozva felmentést szeretnék informatika alól?

Figyelt kérdés
Középiskolai technikumon vagyok, és fogalmam sincs hogyan kellene megfogalmazni egy ilyen kérvényt. Kérlek, segítsetek benne.
2010. jan. 4. 23:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet ilyet tenni? Mert ha érettségire készül valaki ha jól tudom az érettségi sokkal magasabb szintű mint az ecdl.
2010. jan. 4. 23:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Jahh meg ha jól tudom nyelvből sincs már ilyen, hogy van nyelvvizsgám és akkor nem járok be.
2010. jan. 4. 23:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Az érettségin túl vagyok, 5-ös lett. Most csak szakmát tanulok, de van informatikai alapismeret, mivel ebből is lesz vizsga. Szerintem le tudnék vizsgázni anélkül is, hogy bejárjak az órákra.
2010. jan. 5. 23:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Jaaa. Megkérdezted, hogy mit kell tenned?

Én is szakmás vagyok, ott annyit kértek, hogy másoljam le az érettségi bizimet, és felmentettek infóból. (Év elején...)

Kérdezd meg pontosan hogyan kell...

2010. jan. 6. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!