Miért írt bele a mondatba nyomtatott nagybetűkkel?
Beleír a mondatba nagybetűkkel, az mit jelent?
valaki aki kicsit ért a grafológiához az írna ezekről a betűkről..hogy mit jelentenek, milyen embert takarnak?
egyszeruen hangsulyozhatja a szavakat, hogy figyelj arra, bben nincs semmi grafologiai kunszt:-)
Viszont egyszer egy csak nagybetuvel irt nevet es egy mondatot elvittem grafologushoz es arra azt mondta ovakodjak ettol az embertol, mert kpmutato es hazug. (pedig siman akkor is lehetett, hogyha valaki nem bizik a kezirasaban, akkor nevet, cimet ajobb erthetoseg kedveert nyumtatott (nagy) betuvel adja meg.
Kb. ennyit a grafológia megbízhatóságáról...
Odaül egy sarlatán, aki egy mondat alapján lehazugoz egy ismeretlen embert, valaki más meg elhiszi (nem rólad beszélek). Egy ismerőse simán lehet hazug és sunyi, hiszen megmondta a grafológus, akit nem is ismer, de a grafológus biztosan megbízható, mert csak... És jobb esetben máris vége egy kapcsolatnak két ember között, rosszabb esetben még alá is tesz.
De én nem bizok az elsőben mert nem grafológus úgy látom,csak volt...amúgy sokat olvastam az írásról,azt nem mondom hogy minden ember olyan ahogyan ír, de pár dolgot tényleg meglehet mondani az írásából..én csak arra lennék kiváncsi mi az oka annak, hogy nyomtatott nagybetűkkel ír bele a mondatba mikor összekötött betűkkel ír! :)
+ azt tudom hogy ennek nincs köze semmilyen titkos üzenethez:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!