Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aki osztatlan tanárképzésen...

Aki osztatlan tanárképzésen tanul, a szakjának megfelelő alap szakosokkal van közös órája?

Figyelt kérdés
PL. aki töri-angolra jár, annak a töri alapszakosokkal és az anglisztikásokkal van órája? Nem igazán értem hogy van ez, mert néztem a felvi-n és van olyan szakpárosítás ahová kb 3-4 embert vettek fel..És nem tudom elképzelni hogy mondjuk 3 ember miatt külön órák vannak..Valaki felvilágosítana, hogy mi a helyzet ezzel kapcsolatban?

2014. jún. 25. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor inkább a tantárgylistákat nézd meg, és kiderül, hogy elég sok a közös tárgy tanári és nem tanári képzésen. Egyébként ha egy szakpárosításra keveset vesznek fel, az nem jelenti, hogy összességében kevés hallgató van egy szakon (pl. angoltanárin, mivel mellette vannak angol-magyar, angol-német stb. szakpárok).
2014. jún. 25. 22:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazad van, erre nem gondoltam, köszönöm a választ.:) De még akkor is ott van az a lehetőség, hogy mondjuk 1 vagy 2 ember kerül be egy szakpárosításra, ami mondjuk nem népszerű. A Debreceni Egyetemen is pl. az osztatlan tanári szakoknál a minimum kapacitás 1 fő.
2014. jún. 26. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Bőven elég annyi. Ét angoltanárit végeztem: 14-en kezdtük, egy valaki első héten ott hagyta, és 9-en végeztünk időben. Ebből ketten dolgozunk jelenleg közoktatásban.
2014. jún. 26. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!