Milyen jó kifogások vannak?
Figyelt kérdés
Ma kiránduláson kellett volna részt vennem,de nekem helyette más dolgom akadt így nem mentem...Milyen jó kifogásokat tudnátok erre?2014. jún. 25. 12:25
1/10 anonim válasza:
Miért nem lehet őszintének lenni? Más dolgod akadt, így nem mentél.
2/10 A kérdező kommentje:
Mert rögtön beszélni fog hülyeséget...
2014. jún. 25. 12:29
3/10 A kérdező kommentje:
És otthon sem tudnak róla,hogy nem voltam
2014. jún. 25. 12:29
4/10 anonim válasza:
Ki fog beszélni hülyeségeket?
Miért nem tudnak róla otthon? Mit csináltál a kirándulás helyett? Miért nem vagy őszinte?
5/10 A kérdező kommentje:
O.f
Vásároltam...Kirándulásra berúgni mentek
2014. jún. 25. 12:35
6/10 anonim válasza:
kihagysz egy kirándulást vásárlás miatt? xDD Na ott bajok vannak.
Nem értem ezt a logikát. Kirándulás nem gyakran van vásárolni bármikor lehet. Amúgy sose iszik mindenki ez is egy baromság.
7/10 anonim válasza:
# 6 Szerintem te a lerészegedős fajtába tartozhatsz. Nincs annál kiábrándítóbb, amikor te józan vagy, de az osztály nagyrésze meg részeg. Ilyen kirándulásra tényleg felesleges menni annak, aki nem akar berúgni. Átérzem a kérdező helyzetét, kilencedikben voltam utoljára osztálykiránduláson pont ez miatt.
8/10 anonim válasza:
Milyen kirándulás?
Osztálykirándulás?
9/10 anonim válasza:
Mondd azt, hogy hasmenésed volt
10/10 anonim válasza:
Nem volt nálad elég pénz vagy fájt valamelyik fogad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!