Számítanak-e a felvételinél a többletpontok, ha olyan szakra szeretnék menni, ahol alapponthatár van?
Szerinted. Úgy mégis. mi a büdös francért nem számitana azért mert 260 a pont. Azért 260 mert van hely, de jelentkező annyira sok nincs...
LOGIKA...
Ha nincs meg 260 pontod a plusz pontok nélkül, TEHÁT 240 pontod van mondjuk anélkül hogy hozzáadnák a nyelvvizsa 28 pontját, akkor nem számolják.
Tehát 260 pontodnak meg kell lennie CSAK a pluszpontok nélkül.
1. Honnan tudod hogy a jogszabályi minimum a ponthatár? Csak azt tudhatod hogy elmúlt években a szakra be lehetett jutni a jogszabályi minimummal, de azt hogy idén mennyi a ponthatár az csak július 24-én este 8-kor derül ki!!!!
2. Jogszabályi minimumot tényleg többletpontok (kivéve emelt érettségiért járó) nélkül kell elérni, ha idén valakinek tanulmányi eredmények alapján nincs meg a 260 pontja akkor hiába van akár felsőfokú nyelvvizsgája is, nullázzák ez eredményét.
3. Ha tanulmányi eredmények alapján eléred a 260 pontot vagy akkor viszont hozzáadják a többlet pontokat. Az lényegtelen hogy arra a szakra ahova jelentkezel milyen pontszámmal lehet majd bekerülni!
Első, először értelmezd a kérdést, utána hülyézd le a kérdezőt. Ő arra a 10-en valamennyi szakra gondolt, ahol állami ponthúzás történt.
Kérdező: Ugyan úgy beleszámítanak a többletpontok is.
utolsó:
És ezt mégis honnan szűrted le? Mert hogy az alapponthatár azt jelenti hogy az alap, tehát a legalja a pontszámitásnak, tehát idén a 260.
Amit írt ezt jelenti.
Az hogy ő az ELŐRE MEGHATÁROZOTT szakokra gondol az 1 másik dolog. De ezt se te sem én nemtudhatjuk.
Mellesleg meg ezidáig nem hülyéztem le senkit, rajtad kivül... Most... Mert lepontozol, holott igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!