Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » örök lázadó vagyok. Ellógtam...

örök lázadó vagyok. Ellógtam az iskola 3/4 ét. A szüleim nagy munkával juttattak érettségihez, és mondták van még egy esélyem ha most holnap lemegyek felvételuzni, felvsznek ők fizetik a fősulit. Mit tegyek? Rohadtul nincs kedvem.

Figyelt kérdés
voltam ezernyi pszichológusnál, mindenki hatni próbált rám, de tudtam mi a megoldás, nagyban bólogatni közben meg a meséken járt az eszem. annyi hiányzásom volt és igazolatlanom hogy a szüleimet 2x meg is büntették meg szociális munkás is járt ide. sajnos ilyen vagyok. és nem tudok megváltozni félek. mit tegyek? mert nem akarok örökre ilyen lenni mert sajnos elmegy az élet...
2014. jún. 22. 20:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. jún. 23. 09:02
 12/12 anonim válasza:
Akkor próbálj megállni a saját lábadon!Én se jártam főiskolára,meg utálok is tanulni.Nekem az élet a tanárom,nem a könyvek.Anyámék meg sosem fizetnék nekem a sulit,meg semmit se,de nem is kell.Nem akarok senkire rászorulni.
2014. jún. 24. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!