SOS-be, hogyan zajlik le egy pótérettségi, sürgős? Ugyanazok a tételek, amik az itten sulimban voltak, vagy egészen mások?
Figyelt kérdés
2 tantárgyam nem sikerült, töriből már el se értem azt a ponthatárt, hogy mehessek szóbelizni. Magyarnál az írásbelin nem értem el a kettest, de mehettem szóbelizni, de ott nem sikerült, így megbuktam.
Év végén(szóval áprilisban) megbuktam angolból, augusztusban lesz a pótérettségim.
2014. jún. 21. 19:41
1/12 A kérdező kommentje:
Hogy megy a pót jelentkezés? Milyen egy pótérettségi? Sokkal nehezebb? És a szóbeli mikor van? Tételsort kapok vagy amit az itteni iskolában állítottak elő,az lesz?
2014. jún. 21. 19:42
2/12 anonim válasza:
Elárulnád, hogy milyen pótérettségiről beszélsz??!
3/12 anonim válasza:
úgy tudom hogy teljesen más, főleg hogy asszem az őszi pótérettségi más suliba lesz és más tételcímek lesznek
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Hát a történelem meg a magyar érettségit újból kell csinálnom.
2014. jún. 21. 20:01
5/12 anonim válasza:
Mit rontottál el magyarból?
Az írásbeli nem volt annyira nehéz az idén
6/12 anonim válasza:
Akkor az "javító" érettségi lesz
7/12 anonim válasza:
Az angol pótvizsgád augusztusban lesz (az még nem érettségi) Magyarból, töriből pedig majd ősszel mehetsz
8/12 A kérdező kommentje:
Akkor javító, nem tudtam, hogy így hívják.
Az egészet úgy ahogy van elrontottam, már nem is tudom, de nem értettem:S
És a szóbeli része hogy néz ki? Mikor kapom meg a tételeket?
2014. jún. 21. 20:54
9/12 anonim válasza:
Inkább az írásbelit próbáld meg úgy megcsinálni, hogy átmenj, mert különben a szóbelid sem fog sikerülni
10/12 anonim válasza:
Az írásbelik valamikor októberben vannak, a szóbelik
meg egy hónappal később, szóval van idő felkészülni addig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!