Emelt törin mennyire nehéz összehozni egy 90% fölötti eredményt? Nektek hogy sikerült, és mennyit készültetek rá?
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 18:41
1/7 anonim válasza:
Az én osztálytársam nem faktolt, és 1 év alatt hozta be a lemaradást, teljesen egyedül. 86,5 % lett neki, de csak azért mert rengeteg dolgot nem tanultunk a suliban olyan szinten, ahogy neki kellett volna.
2/7 anonim válasza:
Ja, és még annyit, hogy emeltből általában nehéz összehozni 90 % felettit, mindegy milyen tárgyról beszélsz.
3/7 anonim válasza:
Ha nem vagy megszallottja a torinek, akkor sehogy.
4/7 anonim válasza:
én 80%-ot csináltam idén. Januárban kezdtem el kegyetlenül készülni rá.
5/7 anonim válasza:
Töri OKTV-ben továbbjutottam, elég sokat készültem..
Ennek ellenére 82% "csak".
6/7 anonim válasza:
Köszönöm annak a nyomorult értelmi fogyatékosnak, aki lepontozta a 2. válaszomat :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! :) mindenkit felpontoztam, remélem ez kompenzálja a lepontozott válaszokat
2014. jún. 22. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!