Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gyógytornász szeretnék lenni,...

Gyógytornász szeretnék lenni, pár kérdésre válaszolnál?

Figyelt kérdés

Szia,még csak 14 vagyok de előre gondolkodok és lenne pár kérdésem:

1. kérdés: a képzés 4 éves ugye?

2. kérdés: torna gyakorlatokat hanyad évtől kezdjük?

3. kérdés: Ezek ugye nem nehezek? (tehát semmi ilyen kézenállás, bukfenc meg stb. ->tudom hülyén hangzik mert betegeken ilyeneket nem használsz, de nemtudom milyen gyakorlatokat kérnek ott)

4. kérdés: és nem utolsó sorban mennyit keres 1 gyógytornász?

5. kérdés: maszekolni lehet, mint pl a masszázzsal?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2010. jan. 3. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, hogy máshol hogy működik de leírom,hogy a Miskolci Egyetemen milyen a gyógytornász képzés.

1. A képzés 4 éves vagyis 8 féléves.

2. A tornagyakorlatokat már 2ik félévtől kezdtük de nem kell belehalni.

3. Nem kell kézenállni, sem bukfencezni se szertornázni. Egy általános fizikai erőnlét kell hozzá és kész. :)

4. Egy gyógytornász pályakezdőként körülbelül 90ezret keres. Ha már gyakorlottabb és van tapasztalata akkor többet.

5. Annyit tudsz vele maszekolni amennyit nem szégyellsz! Mindenki keresi a magángyógytornászokat. Elég ha beírod ide a gyakorikérdések.hu-ra azt a szót, hogy gyógytornász. Meglátod mennyi szülő keres megbízható munkaerőt a csemetéjének.

2010. jan. 3. 21:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) és nemtudod mennyi oda a ponthatár mert enten sajnos nem találom:( lehet béna vagyok
2010. jan. 3. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt fel vannak sorolva, h melyik egyetemeken van ilyen képzés

[link]

Itt pedig kiválasztod azt a sulit, amelyik érdekel, a szakok között megkeresed a gyógytornászt és leírja, h mennyi volt a ponthatár

(Általában egészségtudományi karon van ilyen szak,

Az A betű alapképzést, az M mesterképzést, az N nappali képzést, az L levelezőt, a K költségest, az Á pedig államilag finanszírozottat jelent)

2010. jan. 3. 21:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm:)
2010. jan. 3. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!