Gyógytornász szeretnék lenni, pár kérdésre válaszolnál?
Szia,még csak 14 vagyok de előre gondolkodok és lenne pár kérdésem:
1. kérdés: a képzés 4 éves ugye?
2. kérdés: torna gyakorlatokat hanyad évtől kezdjük?
3. kérdés: Ezek ugye nem nehezek? (tehát semmi ilyen kézenállás, bukfenc meg stb. ->tudom hülyén hangzik mert betegeken ilyeneket nem használsz, de nemtudom milyen gyakorlatokat kérnek ott)
4. kérdés: és nem utolsó sorban mennyit keres 1 gyógytornász?
5. kérdés: maszekolni lehet, mint pl a masszázzsal?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Szia!
Nem tudom, hogy máshol hogy működik de leírom,hogy a Miskolci Egyetemen milyen a gyógytornász képzés.
1. A képzés 4 éves vagyis 8 féléves.
2. A tornagyakorlatokat már 2ik félévtől kezdtük de nem kell belehalni.
3. Nem kell kézenállni, sem bukfencezni se szertornázni. Egy általános fizikai erőnlét kell hozzá és kész. :)
4. Egy gyógytornász pályakezdőként körülbelül 90ezret keres. Ha már gyakorlottabb és van tapasztalata akkor többet.
5. Annyit tudsz vele maszekolni amennyit nem szégyellsz! Mindenki keresi a magángyógytornászokat. Elég ha beírod ide a gyakorikérdések.hu-ra azt a szót, hogy gyógytornász. Meglátod mennyi szülő keres megbízható munkaerőt a csemetéjének.
Itt fel vannak sorolva, h melyik egyetemeken van ilyen képzés
Itt pedig kiválasztod azt a sulit, amelyik érdekel, a szakok között megkeresed a gyógytornászt és leírja, h mennyi volt a ponthatár
(Általában egészségtudományi karon van ilyen szak,
Az A betű alapképzést, az M mesterképzést, az N nappali képzést, az L levelezőt, a K költségest, az Á pedig államilag finanszírozottat jelent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!