Miért vannak ekkora eltérések az autósiskolák áraiban?
Pl, van nálunk egy autos suli ahol 188ezret kérnek el a jogsiért mindennel együtt, ez nem lesz több és kevesebb se esetleg több bukás esetén.
viszont nézegettem és pesten találtam olyan autos iskolát ahol 75ezerért is lelehet rakni a jogsit, de nem is kell pestre menni elég a szomszéd városba ott is pl 90ezer a jogsi... mitől függ? mivel másabb a 180 ezres mint a többi? állitolag minden benne van az olcsóbbakba is... nem értem.
A jogsit nem tettem le,de elkezdtem,mivel 1 bukáson már túl vagyok.Nem tudok parkolni normálisan.
Amúgy én már 200.000 Ft-nál tartok,és nem akarnék többet áldozni rá,mert tudom jól magadról,hogy normálisan,szabályosan soha a büdös életbe nem fogok megtanulni parkolni,mert egyszerűen nem megy,és félek attól is,hogy összetörném az autókat.Vezetni meg nagyon jól tudok mindenhol,városban,faluban,autópályán egyaránt,veszélyhelyzetbe ritkán kerültünk a tanulóautóval.Azért volt a veszélyhelyzet,mert pedo volt az autósoktatóm,és fogta a kezemet basszus egész úton...na,és hadd ne meséljem tovább.
Egyébként tök mindegy,bárki megtaníthat vezetni,jól vezetni,ha önmagának van tehetsége egyszerre a vezetéshez és az oktatáshoz,nem a pénz az érdekes.
A lényeg,hogy akárhova mész,törekedj arra,hogy fiatal,jóvágású oktatót válassz,és ha lehet,akkor veled azonos neműt,akivel nyugodtan letudsz vezetni két órát,és nem egy buta,öreg,vén kujonc!
Igy van. Egyaltalan nincsenek olyan nagy kulonbsegek a vegosszegek kozott, mint azt hiszed. Ahol 60-70 ezerert reklamozzak, ott garantalom, hogy csomo minden nincs beleszamolva, meg ha ezt is allitjak.
Pl tipikusan a bukas eseten kotelezo potorak nincsenek beleszamolva. Termeszetesen nem torvenyszeru, hogy megbuksz, de kozismert, hogy mennyire bevett szokas Magyarorszagon a vizsgabiztosok lefizetese (vannak - nem is kevesen - akik nem is engednek at, ha nem fizetsz, ha kell behuz nem letezo hibakat,es kesz, buktad), igy vagy megbuksz es fizetsz a potorakert, vagy nem buksz meg, mert lefizetted a vizsgabiztost, a vegere igy is joval 100 ezer fole fogsz kijonni. Ismetlem, nem minden esetben, de 90%-ban igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!