Milyen volt az érettségid napja? Vicces sztorik is
jöhetnek!
Figyelt kérdés
Mivel most fogok érettségizni kíváncsi vagyok ki hogy volt vele,mind írásbelinél,mind szóbelinél.:)
2010. jan. 3. 16:27
1/9 anonim válasza:
Ballagás estéjén berúgtam, habpartiban voltam,és mezitláb beleléptem egy törött üvegbe. Vasárnap az ügyeleten felvágták, mert vérmérgezést kaptam, hetente 2x jártam kötözésre. A buli utáni hétfőn pedig mentem vizsgázni,előttem a vizsgabizottság, én meg okés hogy fehéring, de a szabvány miniszoknya helyett bőszárű naci, meg szobapaucs. Csak abban fért el a bekötözött lábam.
2010. jan. 3. 16:49
2/9 anonim válasza:
Hétfő reggel:Mindenki csinibe öltözött, be volt szarva, remegett, hasmenése volt, stb...Aztán beültünk magyarra, tök könnyű volt, nem akartuk elhinni. Mikor kész voltunk anyáztunk hogy ezért kellett izgulni.
Kedd reggel: Mindenki tornacipőben és mindenki leszarja az egészet. Na ennyit az érettségi komolyságáról...
2010. jan. 3. 16:49
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddigi válaszolók!Jöhetnek még sztorik:)
2010. jan. 3. 16:56
4/9 anonim válasza:
Német emelt érettségiztem, és előtte lévő nap alig aludtam, mert ez számított a felvételibe. Így hogy ne legyek olyan kómás reggel ittam kávét, na most ha kávét iszok akkor hasmenésem van, csak ebbe nem godnoltam bele, és a buszon utazva kezdett mocorogni a gyomrom, már majdnem sírógörcsöt kaptam:D Írtuk az érettségit és folyamatosan korgott a gyomrom mindenki rajtam röhögött, így szégyen, nem szégyen kénytelen voltam kimenni:D Ez így elég ciki volt:D
2010. jan. 3. 17:00
5/9 anonim válasza:
Biológia-kémia tagozaton végeztem. Kémiából kísérleteket is kellett csinálni, és a "tételek" között volt 2 olyan kísérlet, amiben tojást kellett használni (ergo törd fel a tojást). Reménykedtem, hogy nem tojásos kísérletet húzok, mert a tojásfeltörésnek nem vagyok mestere, pláne, ha még szét is kell választani a fehérjét a sárgájától.
És mi történt?! Természetesen tojásos kísérletet húztam. Na most a tojást egy üvegedény szélén kellett feltörni, ami nem egy halk művelet. Úgyhogy amíg egy osztálytársam felelt, én addig törtem fel a tojást (az üvegedény szélén). A "hangoskodásért" sűrű elnézést-kérések közepette folytattam a kísérletet, miközben osztálytársam próbált felelni. Elég kellemetlen volt. :)
2010. jan. 3. 17:28
6/9 anonim válasza:
Az a 4 nap életem egyik legborzalmasabb napja volt. Sajnos nem egy kettest kellett megszereznem, amit röhögve végigcsinál mindenki, hanem komoly 90% feletti eredményeket, még emeltből is. Rengeteg múlott rajta sajnos, ezért az az egy hét katasztrófa volt.
2010. jan. 3. 19:17
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Még írhattok!:)
2010. jan. 4. 14:18
8/9 anonim válasza:
Vizsga előtt felváltva jártunk wc-re, mindenkinek hasmenése volt, úgy izgultunk. :D De csak első nap, nevetséges volt a magyar érettségi, meg is írtam ötösre. :) Utána már nem izgultam. Most írom újra a matekot, az nem sikerült jól. :D 3-as lett. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!