Hogy módosultak az érettségi szabályai?
Figyelt kérdés
Idén érettségiztem a május-júniusi érettségin. Okj-ra megyek, de ha esetleg később egyetemre mennék egy olyan szakra amihez kellene valamelyik tárgyból érettségiznem akkor, hogy tehetem ezt meg? Azt tudom, hogy fizetni kell érte. De több mindent olvastam már . Például, hogy nincs őszi érettségi... stb. Segítenétek2014. jún. 18. 11:01
1/4 A kérdező kommentje:
bocsi...kérdőjel lemaradt a végén...
2014. jún. 18. 11:02
2/4 reptoid válasza:
Téged érintő változás nem volt semmi, szóval ugyanúgy, ahogy eddig is.
Ha majd aktuális lesz, akkor az oktatas.hu weboldalon a Köznevelés, Érettségi fülön belül mindig megtalálod a hivatalos információkat.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :) Illetve az is érdekelne még, hogy ugye több egyetemi szak követel egyes tárgyakból emelt szintű érettségit. Mivel okj-ra megyek, így nem éreztem szükségesnek, hogy emelt szinten menjek bármiből, meg egyetemen belül többféle szak is érdekelhet amihez más-más emelt kell. Szóval az érdekelne, hogy ha középszinten érettségiztem és emeltre mennék, akkor ha az emelt szinten 1-esre érettségizek, vagyis megbukok, akkor középszintűm sincs vagy marad a középszintű eredménye?
2014. jún. 18. 11:13
4/4 anonim válasza:
Hogy a francba semmisülne meg az az eredmény, amit már elértél és amiről bizonyítványod van!?
Másik: bírom ezeket az 5% valóságalappal terjedő rémhíreket, mint például hogy nincs őszi érettségi. Van őszi érettségi, előrehozott nincs ősszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!