Tudnátok ajánlani olyan sulit, lehetőleg gimnáziumot, ahova van esélyem átkerülni úgyis ha megbuktam öt tantárgyból? SOS.
Figyelt kérdés
Nem leszólást kérek,megbuktam,mert nem igazán tanultam sajnos,pedig kellett volna(na meg 1-2 tantárgyat nem értek),de ez most már igy alakult.Valahova muszáj átmennem,(bár amúgy nem is szeretem a sulit,de ez más kérdés)mert onnan ahova most járok lehet hogy kirúgnak mivel elvileg,azt mondják már nem vagyok tanköteles(decemberben töltöttem a 16-ot).2014. jún. 18. 00:25
1/4 anonim válasza:
hát ez sok mindentől függ,pl. hogy merre laksz. egy ilyen helyzetben lévő ismerősöm most Isaszegre jár
2/4 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok,és nem igazán engednének a szüleim másik városba.
2014. jún. 19. 23:17
3/4 anonim válasza:
Érdekes, hogy 5ből buktál, mert a helyesírásod az itteniek 90 %-át lepipálja. Szerintem neked nem agybeli képességeiddel vannak a gondok, hanem vagy elképesztően lusta és figyelemhiányos vagy, vagy valami trauma ért az életedben. Bár nekem ehhez semmi közöm, csak gondoltam megjegyzem.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem gond,bármilyen véleményt elfogadok,még akkor is ha nem teljesen a kérdésre válasz.Úgy gondolom,nagy trauma nem történt az életemben,a figyelemhiányos és lusta esélyesebb,de már próbálok változtatni rajta,több-kevesebb sikerrel.
2014. júl. 17. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!