Fred12345 kérdése:
Van olyan hely, cég vagy magánszemély, aki felméri a fiatalok tudását, érdeklődését, és javasol nekik szakot munkát bármit?
Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok, raktáros,targoncás végzettséggel sem vesznek fel sehova.Érettségim is van, de nem tanultam tovább, nem tudom még most sem mi illene igazán hozzám.
Dolgoztam Tetőfedőként külföldön, majd könyvtárban alkalmi melót, de szeretném tudni mi az amivel itthon boldogulhatok, ami illik hozzám, és ezt lenne jó ha valaki megmondaná képességeim,életszemléletem alapján mert magamtól nem fogok rájönni. 4- 4.5 tanuló voltam egyébként. Köszi a tippeket.
2014. jún. 17. 15:33
1/2 Nádszálkisasszony válasza:
Igen! A helyi Nevelési Tanácsadó! Különböző teszteket csináltatnak veled és az alapján adnak tanácsot. De a Felvi.hu-n is találsz "tancsadó kérdőívet", de azt szerintem kevésbé megbízható! Sok sikert, jó lenne ha tovább tanulnál! :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, felviseket megcsináltam. Az a baj hogy nagyszülőkkel élek és 4 év alatt volt 2 hónapos külföldi melóm, egy tanfolyamom ami 5 hónap volt, meg 5 hónapos munka helyem, és kapom az ívet hogy semmit nem csinálok, mikor nem vesznek fel sehova :(
2014. jún. 17. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!