Milyen állás illik hozzám? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Kedvenc tantátrgyaim: tesi, irodalom, nyelvtan, Ének
Nem kedvelt tantárgyak: infó, technika, rajz, természetismeret, töri
Naponta sportolok valamint drámára járok
2010. jan. 3. 13:34
1/7 anonim válasza:
Tanár, esetleg. Hány éves vagy? Szerintem még van időd ezen gondolkozni.(természetismeret...)
2/7 A kérdező kommentje:
Tudom de mindenkitől olyasmit hallok hogy ő túl késő kezdett gondolkodni így én inkább hamarabb. Amúgy 13 vagyok. De tanár nem szeretnék lenni mert tudom milyen nehéz egy-két rossz gyerekkel, mivel az én osztályomban is van egypár olyan akivel tényleg nem lehet mit csinálni. De azért köszi hogy írtál, ha még eszedbe jut valami írd meg.
2010. jan. 3. 14:17
3/7 anonim válasza:
Végülis igazad van...
Az a baj, hogy ezekhez a tantárgyakhoz kapcsolódó munkák...hát nem igazán piacképesek.
Személyi edző?
4/7 anonim válasza:
Teljesen fölösleges még ezen gondolkozni, még addig 66-szor meg fog változni, hogy mit szeretsz és mit utálsz. Egyszerűen éld az életedet aktívan., próbálj ki sokmindent és majd kialakul. 17 éves korban se késő. Az információk alapján valami művészettel kapcsolatos, pl drámapedagógus.
5/7 A kérdező kommentje:
Mostanában amikor gondolkodom rajta arra jutok ki, hogy a színészet tetszene. Valami vélemény?
2010. jan. 4. 20:14
6/7 anonim válasza:
Ez elvileg következik a kedvenc tantárgyaidból, de nehéz a színművészetire bekerülni és túltelített a szakma. De addig is járj egy színészképző stúdióba, hátha szerepeket is kapsz. Vannak szinkronszínészképzők is.
7/7 A kérdező kommentje:
Járnék is de nagyából nincs rá időm, mivel minden nap eddzés és azon kívül is még járok egy csomó mindenre.
2010. jan. 5. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!