Leendő nyolcadikosok! Ti már várjátok a sulit, hogy aztán év végén ballaghassatok?
Figyelt kérdés
Én most ősszel megyek nyolcadikba, hát már vàrom :) Tök furi,mert emlékeszem amikor nemrég lettünk felsősök, most meg már csak 1 évünk van általánosból. :O Első félévbe hajtani kell a jó jegyekért meg felvételi, de utána lazítunk, és azt csinálunk amit akarunk, a tanárok se tehetnek velünk semmit :) De legjobban már a ballagást várom :) Ti hogy vagytok vele, akiknek még 1 éve van általánosból, mint nekem?2014. jún. 16. 22:54
11/11 anonim válasza:
Hát, én már kijártam az általános (haha, de fura ezt mondani :D) és most leszek kilencedikes. Én emlékszem év elején elhatároztam, hogy "Ez az év nagyon gyorsan el fog menni és kész!" és sajna így is lett. Az osztály így utolsó évre kovácsolódott össze (nyolc évfolyamos gimibe voltunk, így négy évig voltunk együtt, nem nyolcig) és az utolsó nap még a fiúk is bekönnyeztek. :') Úgy volt, hogy egy osztályba maradunk, de sajna külön, sáv szerint bontottak minket. VISZONT hijjjj de nagyon nagyon vártam már, hogy vége legyen, mivel az osztályfőnököm egy undorító láma volt- aki ráadás a suli legbefolyásosabb tanára volt. Örültem, hogy megszabadultam tőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!