Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hova lehet még most jelentkezn...

Hova lehet még most jelentkezni valami felnőttképzésre, ötödévre vagy valami okj-s dologra?

Figyelt kérdés

Februártól szeretnék valamit elkezdeni..

Köszi előre.

2010. jan. 3. 00:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Soroljunk fel mindent? Vagy hogyan gondoltad? Nézz körül. Ott a google. Mi sem tudunk többet...
2010. jan. 3. 11:12
 2/4 A kérdező kommentje:
már megnéztem goggle-ba és nem találtam,gondoltam hátha van vki okosabb nálam,de ügy tűnik,csak hülyébb van:):D
2010. jan. 3. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is offolok kicsit, az okj-s képzésekben nem vagyok otthon, azt tudom hogy a főiskolai képzésekre a keresztféléves jelentkezési határidő már lejárt. Az Okj-snél az lenne a legjobb ha kinéznéd hogy milyen szakmát szeretnél, azt hol oktatják és minél hamarabb kérnél infót, hogy becsúszhatsz e még az induló programba.
2010. jan. 3. 12:13
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi:)

amugy pont emiatt kérdeztem mert tudtam h a keresztfélévesekre még nov.15ig lehetett jelentkezni,csak gondoltam hátha tud valaki mást tanácsolni.OKJ-s képzéseknél meg sehol semmi nem volt arrol irva h meddig kell jelentkezni,felhivni meg hétfő előtt az ünnepek miatt ugye nem lehetett őket..

2010. jan. 3. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!