Infó közép szóbeli milyen nehéz?
tehát most kaptam meg a tételsort, egyszerűen nem is hallottam róluk...
pl számítástechnika fejlődése mi ilyet sosem tanultunk
12% -ra meglehet az esély? van kb 1 napom rá tanulni
Ha semmit nem tanultál, akár nehéz is lehet.
A tételsort meg sem lett volna szabad kapnod, csak a témaköröket. De lehet, hogy azt kaptál...
Mindegyikből tudjál megszólalni.
Ezt nem teljesen értem. Utána se néztél, hogy van szóbeli és a tanár se szólt? O.o
Egyébként nem vészes, az pedig, hogy mennyire nehéz attól is függ mit húzol. Nem emlékszem, hány pontos a szóbeli, de a legtöbb tantárgyból már 5-7 pont elég a 12%-hoz.
A szóbeli 30 pontos... két éve úgy emlékszem ebből 4 pontot kellett elérni. Amúgy egyáltalán nem vészes... nekem pl.a kivágásról, beillesztésről, másolásról kellett beszélnem, ami nekem annyira alapfogalmak, hogy nem igen tudtam őket más szavakkal megmagyarázni, ezért azt mondtam, hogy a másolás olyan kivágás, ahol a forrásfájl ott marad a helyén és átkerül a célmappába is. A tanár már közbe is akart szólni, hogy a másolás nem kivágás... de egyszerűen tényleg nem jutott más eszembe...
Egy nap mondjuk elég kevésnek tűnik... én se kaptam tételsort, hanem témakörlistát, viszont egy könyvből tanultam, ahol tételekre voltak bontva kb. ugyanazok a témák. Minden tőled függ, ha elég kitartó vagy és képes vagy tényleg odakoncentrálni rá végig, akkor 12%-nál jóval többet is kihozhatsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!