Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nyári gyakorlat! Fel vagyok...

Nyári gyakorlat! Fel vagyok háborodva! Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Egész évben azzal tömték a fejünket, hogy 10.-ben nincsen nyári gyakorlat és ma az utolsó napon nyögte be a tanárnő, hogy lesz 1,5 hónap gyakszi ami után gondolom egy forintot nem fogunk kapni, mivel azt olvastam, hogy akkor kötelesek fizetni a munkánkért ha 6 hétnél tovább dolgozunk. Micsoda véletlen, hogy csak 6 hetet megyünk.. Na de az lenne a kérdésem, hogy most kaptuk meg a jelentkezési lapot a 2 éves képzésre ami jövőre indul be (szóval még nem vagyunk benne) Szabad ilyenkor ilyen nyári gyakorlatot végeznünk? Ha nem akkor kihez forduljak? ( Nem a munka alól szeretnék menekülni ne értsétek félre, csak már megterveztem a nyaramat, hogy dolgozni fogok, pénzt gyüjteni, és elmenni nyaralni) Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2014. jún. 13. 16:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem elég fura, hogy ezt így az utolsó pillanatban közlik, mivel ezt azért jó előre le kell szerveznie a sulinak, hogy ki hova megy gyakorlatra. Vagy magatoknak kell helyet keresni?

Milyen suliba jársz egyébként? Ha kiírod, akkor talán tudnak segíteni a többiek, akik szintén ugyanolyanba járnak.

Szakmunkásban gondolom év közben is folyamatosan van gyakorlat.

Én szakközépbe jártam és csak egy évben volt nyári gyakorlat, arra sajnos már nem emlékszem, hogy melyikben.

2014. jún. 13. 16:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Mezőgazdasági szakmunkás. Van az iskolának külön gyakorlati helye. Engem is az háborított fel a legjobban, hogy az utolsó napon szoltak, és egész évben azt mondták, hogy nem lesz semmi féle nyári gyakszi!
2014. jún. 13. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!