Nyári gyakorlat! Fel vagyok háborodva! Hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Egész évben azzal tömték a fejünket, hogy 10.-ben nincsen nyári gyakorlat és ma az utolsó napon nyögte be a tanárnő, hogy lesz 1,5 hónap gyakszi ami után gondolom egy forintot nem fogunk kapni, mivel azt olvastam, hogy akkor kötelesek fizetni a munkánkért ha 6 hétnél tovább dolgozunk. Micsoda véletlen, hogy csak 6 hetet megyünk.. Na de az lenne a kérdésem, hogy most kaptuk meg a jelentkezési lapot a 2 éves képzésre ami jövőre indul be (szóval még nem vagyunk benne) Szabad ilyenkor ilyen nyári gyakorlatot végeznünk? Ha nem akkor kihez forduljak? ( Nem a munka alól szeretnék menekülni ne értsétek félre, csak már megterveztem a nyaramat, hogy dolgozni fogok, pénzt gyüjteni, és elmenni nyaralni) Előre is köszönöm a válaszaitokat!2014. jún. 13. 16:20
1/2 anonim válasza:
Nekem elég fura, hogy ezt így az utolsó pillanatban közlik, mivel ezt azért jó előre le kell szerveznie a sulinak, hogy ki hova megy gyakorlatra. Vagy magatoknak kell helyet keresni?
Milyen suliba jársz egyébként? Ha kiírod, akkor talán tudnak segíteni a többiek, akik szintén ugyanolyanba járnak.
Szakmunkásban gondolom év közben is folyamatosan van gyakorlat.
Én szakközépbe jártam és csak egy évben volt nyári gyakorlat, arra sajnos már nem emlékszem, hogy melyikben.
2/2 A kérdező kommentje:
Mezőgazdasági szakmunkás. Van az iskolának külön gyakorlati helye. Engem is az háborított fel a legjobban, hogy az utolsó napon szoltak, és egész évben azt mondták, hogy nem lesz semmi féle nyári gyakszi!
2014. jún. 13. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!