Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Állami támogatásról költségtér...

Állami támogatásról költségtérítésesre?

Figyelt kérdés
Ez hogy működik? Valahogy erről nekünk el felejtettek beszélni. Mikor raknak át? Mert én úgy tudom, hogy akkor ha nincs meg egy évben a 30 kredited. Feltétlenül átraknak? És hogyan kell fizetni, meg mikor? Meg honnan tudom, hogy átsoroltak? Mikor lehet kérvényezni, hogy visszakerüljek államira? Egyáltalán ez lehetséges? Olyat is hallottam, hogy aki már egyszer átkerül többet nem kerül vissza államira. Meg olyat is hallottam, hogy ha költségtérítéses vagy, akkor minden egyes tárgyfelvételért fizetni kell, és ha azt nem tudod teljesíteni akkor ki kell fizetni. Valami 1000 ft/kreditről tudok.
2014. jún. 13. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Karonként változó, kérdezd meg a tanulmányi osztályodon.
2014. jún. 13. 15:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Talán azért felejtettek el erről beszélni, mert felnőtt embertől elvárják, hogy elolvassa a TVSZ-t. Ehelyett ilyen "olyat is hallottam"-okra alapozol.
2014. jún. 13. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!