Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok így vele?

Csak én vagyok így vele?

Figyelt kérdés

Folyton az utolsó pillanatban tanulok...úgyértem szünetekben is az utolsó nap,du. vagy este.

Jól tanulok mellesleg,átlagos a felfogóképességem,annyit tanulok mint egy átlagos gyerek szerintem.

Ma van a szünet utolsó előtti napja,(holnap tanulok csak)hétfőn nyelvtantémazáró,és idegesít hogy csak én tanulok ilyen későn,még ha így is esik jól.:)...

16/L

2010. jan. 2. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam vele régen...
2010. jan. 2. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs belőle probléma, akkor ne zavartasd magad. Én pl. a témazárókra mindig utolsó napon, utolsó órában, vagy az óra előtti szünetben tanultam. Jegyeimmel nem volt gond, szóval nekem ez így jó volt.
2010. jan. 2. 19:05
 3/5 anonim válasza:
érettségire készülök, én is este tanulok. najó, néha délután is, muszáj.. . dolgozatokra pedig az utolsó pillanatban mindig. tehát nem csak nálad zajlik így a dolog:) az esti tanulásban az a jó, hogy csend van, esély sincs hogy valami elterelje a figyelmed + nekem éjszaka valamiért jobban fog az agyam..:) bajnak nem baj, így is jól tanulsz, ne aggódj. így nem maradsz ki semmi jóból:)
2010. jan. 2. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
én is mindent az utolsó pillanatra hagyok...:S
2010. jan. 2. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
igen, sajnos :( gimiben ezzel nem volt semmi gond, akkor simán ment az a pár 10 oldal egy este, de most még van hátra 300 oldalam és hétfőn vizsgaaa :'(
2010. jan. 2. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!