Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van lehetőségem felszólalni...

Van lehetőségem felszólalni igazságtalan jegy miatt az egyetemen?

Figyelt kérdés
Rajz-on 2-est kaptam, (építészmérnöknek tanulok), és én 4-esre számítottam, de a hármasra is már rábólintanák, évközben nincs osztályzás, csak év végén a tanár végig lapozza a rajzokat és ad rá egy jegyet. Ez így elég szubjektív, szóval szerintem kéne lenni rá valamiféle kérvény amivel fellebezhetek ellene nem? Pl.: egy másik tanár osztályozza le? (Egyébként előző félévben négyes voltam.) Szóval van valamiféle kérvény neptunban ami erre vonatkozik, vagy bármi jogszabály? Ez csak rajz, szóval nem érdekelne normális esetben, de ezen múlhat, hogy kapok-e ösztöndíjat következő félévben és ha igen mennyit. Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. jún. 11. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:
75%
A tanulmányi osztály tud neked erre választ adni, hogy mi ilyenkor a teendő!
2014. jún. 11. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!