Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A franchise rendszerről vagy...

A franchise rendszerről vagy az Európai Unió intézmény rendszeréról érdemesebb szakdolgozatot írnom?

Figyelt kérdés

Először a franchise rendszerről akartam írni, de a tanár azt mondta, hogy akkor egy konkrét üzletről kellene. Akkor rábólintottam, hogy majd a mekiről írok, de rájöttem, hogy mégsem tudok róla túl sok dolgot írni. Soha nem dolgoztam ott és csak 1 lányt ismerek aki ott melózik. Meg miket írjak bele? Ki szállítja be nekik a krumplit vagy hogy milyen szabályok vannak a konyhán? Lehet aó, hogy egy szakdolgozatnál nem is ilyeneket kell. Szóval szerintem nem erről fogok. De azt is hozzátette a tanár, hogy ne az internetről szedjek le dolgokat mert az kevés. Viszont az EU-s témához ha a netről nézek ki dolgokat akkor az elég? (Európai Parlament,Európai Bizottság stb)

Melyik téma lenne a jobb?

2010. jan. 2. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:
EU intézményrendszere komplexebb és többet lehet rizsázni róla, sztem arról könnyebb.
2010. jan. 2. 20:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább az EUról írj, arról tényleg többet lehet. Ha nem csak a netről várják el, hogy összeszedd az anyagot, próbálj meg szerintem napilapokban vagy különbözű újságokban keresgélni aktualitásokat, az szerintem jó pont lehet.
2010. jan. 4. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!