Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen lesz a kolesz 9. ben?...

Milyen lesz a kolesz 9. ben? ( a konkrét kérdés odalennt )

Figyelt kérdés

Szóval a Than Károlyba felvettek de szeretnékk koliba menni . Nagyon sok helyen láttam hogy jó a kolesz meg hogy rossz .! Kérlek pár kérdésre irjatok választ mert nem tudom mi lesz velem:(

- Milyen elektronikai eszközöket lehet bevinni ? (hajvasaló , szendvicssütő , hosszabbító ,laptop stb)

- a kimenőt a szüleimnek kell kérelmezni ? lehet állandó kimenőt kérni ?

- mivan akkor ha sportolok ? akkor kérelmezni kell hogy elengedjenek ? ( kick-boxolok fél8kor kezdődik az edzésem)

-lehet a koliban dohányozni ?

- közös fürdők vannak , vagy minden szobában vagy 1 ?

- a szobákban van hűtő meg sűtő meg stb ?

- utolso kerdesem : a szobát be lehet zárni?

Előre is köszi a válaszokat .!

2014. jún. 10. 18:59
 1/2 anonim ***** válasza:

12 éves koromtól érettségiig kollégista voltam, nem a than károlyban, de a gimis koleszok nem különböznek annyira egymástól.

Ami teljesen biztos, hogy a fürdő közös, és a szobában nincs se hűtő, sütő meg végképp. Teljesen biztos, hogy nem lehet dohányozni ( Magyarországon még a buszmegállóban sem lehet, nem hogy olyan zárt térben ahol gyerekek élnek...) Az elektronikai eszközöket korlátozzák, a hosszabító nyilván oké, de szerintem szendvicssütőt csaka kijelölt helyen lehet, mivel "tűzveszélyes". Hajszárítót, iylesmit nyilván lehet bevinni. Sportra elengednek, az nem kétséges, a kimenő rendszere pedig a koli szigorúságától függ. Nem biztos hogy pl. egy 9.esnek ugyanannyi kimenő jár és ugyanakkor, mint a végzősöknek. A szobához pedig szerintem csak akkor kaptok kulcsot, ha az épületnek nincs megfelelő biztonsági rendszere, vagy gyakoriak a lopások stbstb

2014. jún. 11. 11:22
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2014. jún. 11. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!