Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lesz angolul? Nem tudok...

Hogy lesz angolul? Nem tudok sajnos angolul.

Figyelt kérdés

Szia! Magyarországra is postázol? Mennyi lenne a termék postával együtt? Körülbelül hány nap alatt ér ide? Várom válaszod! Előre is köszönöm!

Előre is köszönöm a segítséget!

2010. jan. 2. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Hi! Do you post to Hungary? How much will it be then with shipping? How many days will it need to arrive? Looking forward to your answer. Thanks in advance.
2010. jan. 2. 13:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. jan. 2. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Hi!

Do you ship to Hungary?

What is the cost of the product with shipping? Approximately how many days does it take for the product to arrive in Hungary?

I'm waiting for your answer.

Thanks in advance:

IDE A NEVED IRD

2010. jan. 2. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Szívesen. Ui: Szerintem nem fogja tudni megmondani, mennyi lesz, mert attól függ, vámköteles-e.
2010. jan. 2. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Lol nem láttam h már válaszoltak, mind1 :)
2010. jan. 2. 13:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm! Mindketten jók vagytok angolból? Nem veszem észre, ha hülyeséget írtok:)))
2010. jan. 2. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Angoltanár vagyok. De a második is teljesen jót írt.
2010. jan. 2. 13:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök:) Ezer köszönet!
2010. jan. 2. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!