A tanítónői/óvodapedagógusi gyakorlati felvételi nagyon bonyolult? Az ének-zene rész érdekelni kiváltképp!
szerintem ez iskolánként változik, hogy hol mennyire veszik komolyan az alkalmasságit.
A barátom is tanítóképzős, nekik az ének tesi alkalmassági egyenlő volt a nullával, a beszédet viszont nagyon nézték. Ugyanakkor mondja, hogy rengetegen vannak a TK-n akik képtelenek érthetően olvasni, rosszul beszélnek, szóval inkább tanárfüggő az egész. Mármint, hogy az a tanár, aki vizsgáztatja a jelentkezőket mire megy rá, mennyire veszi komolyan.
Szerintem, ha keresel 1 énektanárt tutira fel tudsz készülni az alkalmasságira. Nem lehet ez olyan nagy ördöngőség.
nekem 5 éve ritmust is kellett kopognom, dallamot visszaénekeljek (amit a tanár zongorán játszott), két népdal...
de kiváncsiak voltak a beszédre is sőt nalunk rajz és torna is volt...
akinek magas a médiája azzal amúgy sem foglalkoznak mindegy, mit hogy énekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!