Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem tudom az...

Mit tegyek, ha nem tudom az emelt matek szóbelit?

Figyelt kérdés

Holnap megyek, és nagyon parázok, mert a 24-ből van pár tétel amiből kb. csak pár értelmes mondatot tudnék összehozni.

Fogalmam sincs, hogy mit tegyek ha azok közül húzok egyet..

20 percig kéne mondanom folyamatosan. Mit tegyek ha ilyet húzok?

Mondjam el azt pár mondatot, amit tudtam, ha sikerült feladat, akkor azt felírom a táblára és utána mondjam, hogy ennyit tudtam, viszlát?

2014. jún. 9. 17:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
én a magyarral vagyok így,tarts ki és próbáld a jót húzni! ne úgy menj be,hogy a rosszat fogod úgyis kihúzni!:)
2014. jún. 9. 17:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha pár ilyen tétel van, akkor azokból próbálj még ma felkészülni. Sok sikert!
2014. jún. 9. 18:04
 3/12 A kérdező kommentje:

Hát megpróbálom majd azt húzni.. De igazából nem sokat tehetek. :D

Ma egész nap tanultam, több már nem megy. :(

2014. jún. 9. 18:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, csak az emelt törivel. Nekem 30 témaköröm van, és kb. 20-at tudok. Holnapután megyek. Most már ne tanulj, pihend ki magad. Majd szorítok holnap. Írd le, hogy hogy ment.
2014. jún. 9. 18:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, szintén emelt töri, holnap megyek, ezért most nagyon mantrázom, hogy ne olyat húzzak, amiről csak pár mondat megy...Hajrá,és az Erő legyen veled! :D
2014. jún. 9. 19:24
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszi a biztatásokat.

Nektek is sok szerencsét! :D

2014. jún. 9. 19:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly bejött, hogy arra gondoltam, hogy tudok jó tételt hozni és egy nagyon könnyűt húztam:D Aki meg végig mondta, hogy melyik kettő témát nem szeretné, neki meg sikerült pont azt a kettőt...szóval pozitívan, sok sikert! :)
2014. jún. 9. 20:44
 8/12 anonim ***** válasza:

"20 percig kéne mondanom folyamatosan."

Ezt honnan szeded? A 20 perc a maximum, amibe még a vizsgáztatók kérdéseinek is bele kell férnie. Egy jó felelet akár 10 percbe is beleférhet.

2014. jún. 9. 21:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem? Az remek! :D
2014. jún. 9. 22:50
 10/12 A kérdező kommentje:

Jól sikerült, mindent tudtam.

1 pontot veszítettem. :)

2014. jún. 10. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!