Te rajtad változtatott a középiskola?
Nem, rajtam az általános suli választott, ott lettem lelki nyomorék, ami kihat egyetemista éveimre is. :D
Középsuliba az okos ember úgy megy, hogy tudatában van annak, hogy tiszta lappal indul, mert az emberek nem ismerik az előéletét, és nem tudják, hogy szétszekálták általánosban. Én nyitottan mentem, barátságos voltam és kedves, a rosszindulatú embereket és a kibeszélő show-kat kikerültem, és így normális tagja lettem az osztálynak, igaz, kicsit lázongó fajta, de a végére a többség szeretett. Lényegében ha jó jellem vagy, nem kell, hogy változz, mert egy kis szerencsével nem lesz ugyanolyan faxfej osztályod, mint általánosban. Aki viszont ,,szekátorként" megy, nem ritkán pofára esik.
Ha a kérdésed abból ered, hogy Te most leszel kilencedikes, azt tanácsolom, hogy mindig vállald fel magad, és ne félj különálló véleményt megfogalmazni és kimondani. Az ember így lesz egyéniség, akire az ember nem tucatként gondol, hanem úgy, hogy ,,na igen, ez ő!"
választott = változtatott
Bocsika. Fogalomzavarom lenni, hö.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!