Emelt szintű szóbeli érettségin ott helyben elmondják az eredményeket? Aki volt már annak mi a tapasztalata?
ez h*lyeség mert így akkor akár 0 pontot is adhatnak a szóbelire úgy hogy nem is tudok védekezni!!!
Tehát nagy az esélye hogy fejre megy az osztályzás szerintem úgy lenne korrekt hogy a szóbeli vizsgáztató személyesen megmondaná a pontokat!
Ja, már látom, hogy te vagy az a hőzöngő gyerek, megismerhettelek volna másik kérdésből, és akkor nem is foglalkozom veled.
Nem kaphatsz nulla pontot észrevétlenül, olvasd el a vizsgaszabályzatot, és kiderül, miért.És nem, nem fejre megy, nincs is rá semmi ok. Ostoba dolog előre és látatlanban kétségbe vonni a vizsgáztatók tisztességét. Én viszont nem foglalkozom veled tovább.
na voltam belőle, sz*rul sikerült. A karbon kor jellemzését fontosabb eseményeit kellett elmondanom természetföldrajzból. Társadalomföldrajzból pedig a Amerika északnyugati agglomerációjának jellemzését kialakulásának okait.
Gondoltam nehéz tételek lesznek na de ENNYIRE??!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!