Minden esetben az emelt szintű érettségit kell számítani továbbtanulásnál? Van valamilyen alternatív megoldás?
Lelkileg teljesen össze vagyok törve, mert egy noname vidéki iskolába jártam, ahol a tanárok azon voltak, hogy "csak a kettesed legyen meg". Az emelt szintű érettségimre teljesen egyedül készültem fel, segítség nélkül. Sajnos magántanárra sem volt pénzünk.
Azt gondolom, hogy nem sikerült jól. Még a 45%-ban is kételkedek, de egyelőre nem vitt rá a lélek arra, hogy megnézzem az eredményt. A szóbelim pénteken lesz, rengeteget tanultam rá.
Egyedül az fáj az egészben, hogy az összes többi érettségim remekül sikerült, de a szakra, amelyet megjelöltem, kötelező az emelt szintű akármi. Úgy érzem, hogy tehetséges vagyok és szorgalmas. Nem akarom az egész életemet egy ilyen banális dolgon elbukni.
Sajnálom, hogy rosszul sikerült!:(
Igen, ha arra a szakra kötelező az emelt akkor oda azt számítják. Remélem jó lesz a szóbelid , szurkolok!
Amúgy én is pénteken megyek töriből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!