Az osztályozó vizsga minden tantárgyból nehéz?
Figyelt kérdés
Mivan akkor ha nem az egész éves anyagot tudom de mondjuk a felét, akkor arra van esély, hogy átengednek ?2014. jún. 4. 10:02
1/5 anonim válasza:
Attól függ mit akarsz.
Ha meg akarsz szabadulni a tárgytól úgy,hogy osztályozót írsz és utána nem mész be érettségizni akkor elég neked belőle a kettes, és ahhoz elég felületesen tudni az anyagot,de akkor sem úgy h az első felét tudom a második feléről meg lövésem sincs.
A másik lehetőség h osztályozót írsz aztán érettségizel. Én angolból írtam, és még az angol osztályozó is sokkal nehezebb mint a közép érettségi. Osztálytársam töriből ment osztályozóra és ő is azt mondta hogy nehezebb mint az érettségi. Szóval igen, elég húzós az osztályozó és ha véletlenül megbuknál, akkor az hatalmas szívás...Úgyhogy csak akkor próbálkozz ha biztos vagy benne hogy átmész
2/5 A kérdező kommentje:
De osztályozónál azt figyelik hogy tudom az egész éves anyagot nem? ha valamit nem tudok belőle akkor nem engednek át nem?
2014. jún. 4. 13:11
3/5 anonim válasza:
Ha tanultál, akkor nem nehéz. Nekem háromszor kellett annak idején osztályozót tennem, és egyikkel se volt bajom.
4/5 A kérdező kommentje:
De ha nem tudom az egész évi anyagot akkor átengednek?
2014. jún. 4. 17:08
5/5 anonim válasza:
Hát attól függ mit kérdeznek. Próbálják úgy megcsinálni, hogy minden témakörből legyen benne egy kevés. Szóbelin meg amit húzol, az bármi lehet az éves anyagból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!