Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy 360 oldalas könyvet...

Egy 360 oldalas könyvet szeretnék lefénymásolni kompletten, hogy működik ez? Hol csinálnak ilyet? Drága?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Általában papírboltokban, könyvtárakban szoktak fénymásolni, 10-15 ft/oldal.
2010. jan. 1. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

hát jobb ha kiveszel belőle néhány részt,mert komplett könyvet jogellenes másolni..

én néha a tartalomjegyzéket,utószót stb..veszem ki(tehát azt nem kérem lemásolni)..

elég sok helyen vállalják,egyetemi városokban különösen.A drágaság attól függ,mennyiért másolod oldalát,egy v.2 oldalasra kéred-->általában olcsóbb,színes vagy fekete-fehérben kéred..

Ez mind számít!

pl.ha 8 Ft/oldal akkor szorozd meg 160-nal..elég sok.de valószínűleg így is jobban jössz ki, mintha megveszed a könyvet!!(de azért számolj utána,mert nem biztos)

melyik városban szeretnéd?

2010. jan. 1. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

2.vagyok

elfelejtettem:

általában ilyen mennyiségű másolásnál nem kell ott megvárni amit megcsinálják-.általában megmondják mikor menj vissza érte-

2010. jan. 1. 12:31
 4/5 anonim ***** válasza:
#amíg
2010. jan. 1. 12:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez egy 46 éves hajós könyv és Szentendrei illetőségű.
2010. jan. 1. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!