Hány pont kell szóbelin, hogy 2-es meglegyen?
Figyelt kérdés
Matekom elég rosszra sikerült. 18%-os. Szóbeli 50 pontos. Hogy számoljam ki mennyi pont kell szóbelin, hogy összesen meglegyen a 25%?2014. jún. 3. 12:18
1/7 anonim válasza:
150*0.25=37.5
37.5-18=19.5
kb 20 pontra kell szóbelizned
2/7 anonim válasza:
Ha ezt sem tudod kiszámolni akkor ne csodálkozz ha megbuksz.
3/7 anonim válasza:
Igen, ez nagyjából egy harmadik osztályos színvonalú százalékszámítós feladat. Iszonyat szomorú, hogy még ez sem megy. A 18%-os matek egészen elképesztő. Én a helyedben lehet inkább maradnék suliban, és tennék egy normális érettségit, hogy legyen valami esélyed az életben, és funkcionáljon az agyad.
5/7 anonim válasza:
Ne bántsátok már a kérdezőt.
Hát nem jó napja volt és ilyenre sikerült neki
6/7 anonim válasza:
Kis pontosítás: nem kb. A 37,5 pont az 38, mivel fél pontot nem adnak.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sejtettem, hogy lesznek akik azokat írják, hogy ne csodálkozzak. Persze jogosan. Azért írtam ki a kérdést, hogy biztos legyek benne.
2014. jún. 3. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!