Emelt szintű földrajz érettségi szóbeli tételek kellenének! Aki volt már ilyenen annak hogy ment?
Sehol se találok ilyen kidolgozott téeleket. Azts e tudom hogy a földrajzos emelt érettségin mit kérnek majd számon a szaktanárok!
Egyáltalán mikre lehet számítani? Mert ugye írásbeli 200 pontos volt, a szóbeli meg hány pontos?
Az írásbeli 200 pontos, de osztják kettővel a végén a megszerzett pontjaidat, így jön ki a százalékban, szóval 100 pontos, ha úgy vesszük. A szóbeli 50 pont.
Kidolgozott tételeket azért nem találsz, mert csak témakörök vannak, amiken belül vannak a tételek. Jegyzeteld ki, hogy egy adott témakörön belül mik vannak és úgy keresd a neten, hátha, de a tankönyvedben a nagy része ott van.
Igen, kettőt, természetföldrajz és társadalomföldrajz.
Ez emelt szóbelin nem fog menni. Hárman lesznek bent. Nem tudod milyenek lesznek. Azért olvasgass a dolgoknak utána, mert kevés olyan téma van, amiről elég a rizsázás. De például az írásbelid milyen lett?
Írásbelim 57%-os lett! Az ott lesz előttük legalábbis tudni fogják hogy milyen jól sikerült?
Ha neked vannak kidolgozott tételeid priviben át tudnád adni kérlek szépen? :) :) :)
Na, 57% az egész jó. Azt hittem így a kérdésedből, hogy éppen átmentél.:D De ez azt jelenti, hogy tudsz földrajzból dolgokat.
Nekem nincsen, mert én már leérettségiztem belőle.
Nem, a tanárok nem fogják tudni, hogy neked milyen lett.
dejó hogy ezt mondod!:)
És neked hogy sikerült? Az írásbelihez képest tudtál javítani?
Mert most ugye 200 pontos az írásbeli szóbeli meg 50 akkor a súlyozást nem értem na mind1
szóval 57% nekem az írásbeli akkor ha 100% lesz a szóbelim akkor 20%-t javíthatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!