Szóbeli érettségire lehetséges felkészülni 2 hét alatt?
A cél az, hogy átmenjek. Mindenből meglett írásbelin a 25%.
Mennyit kell tudnom, hogy teljesítsem a minimális követelményeket? Valahol olvastam, hogy elég 5-6 mondat is, ez mennyire fedi a valóságot?
ha 5-6 mondatot mondasz el, a tanár kérdéseket fog feltenni, mert 3 perc alatt nem lehet leszóbelizni 1 tárgyból.
Olvasgass el minden tételt, valamennyit tuti megjegyzel mindegyikből, magyarból a verselemzésnél elég ha "hazudsz" valamit, az már elég a kettesre, törinél mutogass valamit a térképen, idegen nyelvnél, tanulj be hasznos mondatokat, hogy valamit tudj mindig mondani.
Ha felnőtt vagy, még kevesebb esélyed van megbukni.
Köszi a válaszokat: )
Szinte nulla tudással indulok neki, azért nehéz, viszont szerencsére nem számít az érdemjegy, csak az a lényeg, hogy átmenjek. :)
Szóval végigszenvedem még tanulással ezt a kis időt, és akkor nem lehet gáz. Hmm. Nem hangzik valami jól, de a muszáj nagy úr. :/
Hehe egy cipőben járunk kedves kérdező :D
(annyi kivétellel, hogy nekem az info szóbelinek maxra kell sikerülni a többiből elég lesz a 12% :D
Én se kezdtem még el tanulni de már én is érzem a kötelet a nyakamon :D
Húzzunk bele nehogymár a szaros szóbelik miatt érettségizzünk újra há' nem? Há' de! Nalátod milyen igazam van :D Hajrá hajrá kolléga :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!