Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BME nyelvvizsga felulbiralati...

BME nyelvvizsga felulbiralati kerelem, betekintes, hogy mukodik?

Figyelt kérdés
A kozepfoku komplex nyelvvizsga szobeli resze 79% lett, de az irasbeli 57%, igy sajnos nem lett meg. A szaktanarom azt ajanlotta, mindenkepp menjek nezzem meg, mert ez 5 pontot jelent, es erdemes utana nezni! Kerdesem az lenne, hogy mukodik ez? Bejelentkezem, kapok idopontot....stb...? Vihetek be valakit? O azt mondta ugy emlekszik nem. Megkapom a megoldo kulcsot, dolgozatot es ??? Es ha ott vegeztem? Segitenek? 15 eves vagyok,az anyukam elkiser majd, de a tanarom nem tud jonni mert elutazik akkor. Keressek valakit aki beszel angolul vagy ugysem engedik be? Koszonom a valaszokat!

2014. jún. 2. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Istenem, mért nem tudják az emberek használni az internetet! [link]
2014. jún. 2. 20:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem is ertem az embereket, ha kotekedni szeretnenek miert itt?

Ezt elolvastuk, de nem egyertelmu, miutan kiskoru vagyok)

Kerdesem a tapasztalatokra vonatkozik...

Valakinek megerte-e, sikerult-e?

2014. jún. 2. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Baromian nem a tapasztalatokra kérdeztél. Azt kérdezted, hogy működik ez. Erre választ kaptál a linkből. Ha olvastad volna előtte, nem tetted volna fel a kérdéseket. Ha a vizsgához nem voltál kiskorú, akkor a megtekintéskor se vagy az. Hogy beengedik-e a szülőt, azt meg tőlük kell megkérdezni.
2014. jún. 2. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
A betekintés, felülbírálat pénzbe kerül
2016. máj. 30. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!