Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A mekiben hamburgersütéshez...

A mekiben hamburgersütéshez kell érettségi?

Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 08:53
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
nem árt ha van de a diplomások mellett nem sok esélyed van...
2009. dec. 31. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm 17 évesen dolgozott ott tehát nem hiszem!
2009. dec. 31. 09:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell hozzá semmi, csak 8 általános. És milyen hülyeség, hgoy a diplomások mellett nem sok esélyed van??? Totál nem azt nézik a felvételnél. Ami előny: tiszta, ápolt megjelenés, jó kommunikációs képesség, csapatban dolgozás képessége, állóképesség. Hozzáteszem, hogy még az üzletvezetőknek is elég 8 általános, mivel a képzés hálózaton belül történik. Azaz, ha elkezdesz egy gyorsétteremben dolgozni, és feljebb akarsz lépni, akkor nem kell mást tenned, mint jól dolgozni, és az ott szükséges dolgokat elsajátítani. Igaz, én nem a mekiben, hanem a Burger Kingben dolgoztam, de ott is így ment ez, nem volt még érettségim (estis voltam), de amíg ott melóztam, lépegettem feljebb.
2009. dec. 31. 10:03
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm! jövőre nekem is kellene egy munka, mert szeretnék estis lenni, ezért gondoltam a mekire. akkor ezek szerint lehetséges.
2009. dec. 31. 10:30
 5/8 anonim válasza:
17%
azt nem hiszem! de ha mindenáron ilyen munkát szeretnél akkor csak gratulálok!
2010. jan. 6. 07:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörű, hogy amikor valaki panaszkodik, hogy nem talál munkát, akkor megy a cseszegetés, hogy úgyis lenne, csak lusta, de ha valaki dolgozni akar, akkor annak meg muszáj elvenni a kedvét tőle azzal, hogy lehúzzátok azt ahol dolgozna. Rengeteg fiatal dolgozik gyorsétteremben, mi abban a szégyen?? Én is dolgoztam, és képzeld kedves utolsó: SZE-RET-TEM mert jó csapat volt, pörgés volt, emberekkel kellett kommunikálni, és képzeld el, én az ilyen munkát élvezem. Undorító, amikor az ilyen beképzelt senkiháziak leszólnak másokat azért, mert x vagy y helyen dolgoznak.
2010. jan. 6. 09:31
 7/8 anonim válasza:
100%
mai napig ott dolgozom.. pedig már évek teltek el.. és imádom.. most lesz érettségim.. hétfőn kezdem :) vagyis holnap.. és imádom, jó a társaság jó a főnök és jók a műszik. hajrá.
2010. máj. 2. 14:52
 8/8 anonim válasza:
Szia! én 16 évesen dolgoztam ott, szóval nem kell. De nekem egy fél év elég volt. Annyi bunkó dolgozó van, a vendégek még nem is annyira vészesek. Jah meg az embertelen körülményekről ne is beszéljünk. Szerintem ne menj mekibe dolgozni, mert csak akkor van esélyed, ha hosszú a nyelved, és bárkinek képes vagy benyalni. De ha mégis ezt választod, sok sikert! :)
2010. júl. 4. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!