Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Töri emeltesek! Hogy álltok a...

Töri emeltesek! Hogy álltok a szóbeli felkészüléssel?

Figyelt kérdés

2014. máj. 30. 18:09
1 2 3
 11/24 AlexMason válasza:

Én most pénteken megyek, nagyjából mindegyik megy, csak a városfejlődés nem, az borzasztóan unalmas :D

Remélem az ókori államberendezkedéseket húzom :D

A maradék két nap az ismétlésről fog szólni.

2014. jún. 4. 13:22
 12/24 anonim ***** válasza:
Én holnap megyek..:D Tudok mindegyik tételből mindent amit kiírtam, remélem nem lesz lámpalázam és nem fogom elfelejteni őket..de hát csak nem. Van ami jobban megy, valami nehezebben..hát, reméljük a legjobbakat!
2014. jún. 4. 18:12
 13/24 anonim válasza:
Naaa, ki mit húzott, milyen volt?:D
2014. jún. 5. 21:27
 14/24 anonim ***** válasza:

Honfoglaláskori magyar társadalom/hadsereg/gazdaság/források elemzése.

Szerintem nem lett rossz. 7 percig feleltem aztán kérdezgettek egy keveset úgy 3 percet. A többieknél tovább tartott szóval szerintem nekem elég jó lehetett. Legalábbis reménykedek. :)

2014. jún. 5. 21:41
 15/24 anonim válasza:
Mennyi forrás volt kb? (Bocsi a sok kérdésért, én még nem voltam és parázok :D)
2014. jún. 5. 22:04
 16/24 anonim ***** válasza:
4 forrás volt. A honfoglalás jó tétel. A forrásokat mindenképpen belekell épiteni a feleletbe. Az összeset amennyi van. Rajtam azt kérték számon.
2014. jún. 5. 22:18
 17/24 anonim ***** válasza:
Én az Európai Uniót húztam.:D
2014. jún. 6. 20:14
 18/24 anonim ***** válasza:

1 srác a magyar demokráciát huzta.

Szegény kb alig birt megszolalni... előtte meg ott hencegett h 89 pontos irásbelije van.. Kicsit azért sajnáltam hogy pont egy ilyen undorito tételt húz ki.. :(

2014. jún. 6. 20:27
 19/24 anonim válasza:
Én még sehol sem tartok, és az írásbelim is csak 53 % lett, de nem baj, jövőre is lesz hely az egyetemeken...:DD (Bár a középszintesek jók lettek)
2014. jún. 7. 12:36
 20/24 anonim ***** válasza:
laza vagy bro:D
2014. jún. 7. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!