Nekem is kell felvételit írnom? Vagy egyáltalán felvesznek-e valahová?
Figyelt kérdés
Most 8.-os vagyok. Ehy hatosztályos kéttannyelvű gimnáziumba járok, átlagom mindig 4-es.(de viszont matek, kémia 2-es lett mert ezek nehezen mennek)
Júniusba költözni fogunk ha minden igaz, és iskolát kell váltanom mindenképp szeretnék olyanba bekerülni ahol az idegennyelvekre hangsúlyt fektetnek.
Már lejárt a felvételi jelentkezés ha jól tudom.
Ha ilyen jegyekkel beállítanák júniusba akkor mit mondanának, lenne esélyem bekerülni??
2014. máj. 30. 07:38
1/2 savanyújóska válasza:
Szerintem iskolafuggo, ha fel tudnak venni, lehet, hogy iratnak veled valami jelentkeztetot, de szerintem a kozponti felvetelit megusztad. Viszont javallom, hogy mihamarabb keressetek fel az iskolat, mert azert ezek eleg burokratikus dolgok. Illetve, matekbol lehet erdemes lenne korrepetaltatni magad, ha jo vagy matekbol, azzal megvan a fizika es a kemia fele is.
2/2 anonim válasza:
Merre költözöl?:) Én is 8.-os vagyok és kéttannyelvű gimibe fogok menni..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!