Részt vett már valaki penny dualis képzésben?
Én is csak a tesztet írtam meg, azóta küldtem nekik emailt a kapcsolattartónak, de reagálás 2 napja nincs.
Neked hogy sikerült a teszt kérdező?
Mondjuk nem értem ha ez boltvezetői képesítést ad, akkor miért kellet a tesztben olyan kérdéseket feltenni, amihez laikus módon válaszoljunk, úgy hogy nem is ismerjük ennek az egész boltvezető végzettségnek a hátterét.
Budapesten összesen velem együtt voltak 20-an talán, nem számoltam meg, de a körül lehettek ez Hétfői nap volt!
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy mi volt a tesztben?
Holnap megyek megírni.
Köszi
Ha végiggondolod hogy 1 napra 30 ember hívnak be, és 4 napon keresztül megy.
Ha minden nap elmegy 30 ember az, 4x30 = 120 ember, ebből a 120 emberből fognak kiválasztani 30-at, amit néznek végzettség, nyelvvizsga, meg hogy milyen képességeid vannak még és persze hogyan írod meg a tesztet.
Sok sikert!
Na most, akinek van egy csöpp esze és felsőfokú diplomája van és közgazdász vagy pénzügy-számvitelt végzett, valószínű nem boltvezetőnek fog tanulni, de ha én lennék a Penny Market helyében, biztosan olyan embert választanék, akinek van tapasztalata és nem csak érettségije.
Szerintem egyszerűbb egy nyelvvizsgát letenni és menni külföldre dolgozni, vagy Németországba vagy Angliába.
Szép napot!
ui.: Magyarországon az árak nyugatiak, csak épp a fizetések keletiek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!