Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanul még valaki emelt töri...

Tanul még valaki emelt töri szóbelire ebből a könyvből?

Figyelt kérdés

[link]

Mennyiben egészítitek ki még a tételeket? Én általában csak pár plusz információt írok hozzájuk, néha semmit, szerintetek ez így elég lesz a vizsgán?

2014. máj. 29. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Remélem mert én is csak minimális infot irok hozzá.. :D
2014. máj. 29. 15:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is ebből tanulok, és egy-egy tételhez max egy mondatot teszek hozzá. :D Remélem én is hogy elég.
2014. máj. 30. 21:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. :D Mellesleg hogy álltok a tanulással? Mikor mentek szóbelizni?
2014. máj. 30. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Én most ismétlem harmadjára a tételeket, még egyszer fogom, és csütörtökön megyek(5.-én). És nálad mi a helyzet? :)

2014. máj. 30. 21:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Jaaaj, akkor te szuperül állsz. :D Én kb. 3 napja álltam neki a tanulásnak, és kb. 10 tételt tudok, úgyhogy most a szóbeliig azt hiszem csak ebből fognak állni a napjaim. (Mindig mindent az utolsó pillanatra hagyok.) De szerencsére én egy picit később, 10-én megyek. :)
2014. máj. 30. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Háát, én örökké azt érzem, hogy nem tudok semmit. :D De egyébként kb. 4-5 tétel rizikós, a többi vagy jó, vagy elmegy. :) Azért 3 nap alatt 10 tételt megtanulni nem semmi. :D Akkor 5 nappal több időt lesz. :) Én mondjuk örülök, hogy rögtön első nap megyek, mert utána középszintű szóbelikre is tanulnom kell. :)
2014. máj. 30. 22:13
 7/8 A kérdező kommentje:

A könnyebbekkel kezdtem, és sajnos nem is mennek valami profi módon (a 12-es (Erdély) például kiborít, pedig nem is annyira nehéz, de szinte semmit sem tanultunk róla tanórákon), úgyhogy nagyon remélem, hogy valami viszonylag könnyűt húzok és jók lesznek a források.

Nekem is tanulnom kell másra is sajnos, bár szerencsére a középszintű vizsgáim is elég későn lesznek.

2014. máj. 30. 22:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Srácok, valaki ebből a könyvből le tudná nekem fotózni a Magyar társadalom változásait és az Erdélyest? Nagyon nagyon megköszönném, kidolgoztam én is az összeset, szívesen elküldök bármit, de ez a 2 a mumus számomraD
2014. jún. 4. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!