Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek tanácsos az első...

Szerintetek tanácsos az első gimnáziumi napon (9. osztály, eső nap a gimiben) magassarkúba menni? Mert nekem egy magassarkú ( telitalp) cipőm lesz

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 19:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Mért lennék gyerek? Egyébként nagyon fontos az első benyomás. Hiába mondja mindenki, hogy nem az a lényeg miben vagy meg ......, de akkoris megnézik és ha pl egy szakadt, rongyos cipőben vagy, akkor valószínűleg nem fognak szeretni.Mellesleg az én osztályomban mindenki nagylány már, mindenki kiteszi a bögyét....... és magossarkút vesznek fel, de jól is áll nekik, mert illik hozzájuk......
2009. dec. 30. 21:15
 12/19 anonim ***** válasza:

Ezért mondom hogy gyerek vagy még.

Aki "nagylány" annak nem akkora szám a magassarkú...

2009. dec. 30. 21:37
 13/19 A kérdező kommentje:
Mindegy, nem szégyen, ha valaki figyel magára.
2009. dec. 30. 22:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, az ilyen lányokról szól egy bizonyos értekezés az egyik kérdés válaszai során. Valami olyasmi, hogy "Miért lett mostanában mindenki ribi...", vagy valami ilyesmi... Hány éves vagy, 14? Nyolcadikos vagy és ilyen dolgokon gondolkozol? Beszéld meg ezt a kérdést a szüleiddel, és mutasd meg nekik a válaszokat is, amiket kaptál rá. Majd ők eligazítanak, remélem.
2009. dec. 30. 23:03
 15/19 anonim ***** válasza:

Meg még annyit szeretnék elmondani, hogy DE, TÉNYLEG GYEREK VAGY MÉG! Ne ezeken törd a fejed nyolcadik félévkor. Azok a tisztelt nagylány barátnőid pedig, akik szépen kipakolják amijük van, ne csodálkozzanak, ha esetleg nemi erőszak áldozatai lesznek, vagy valami egyéb atrocitás éri őket. Persze nyilvánvalóan erre egyikük sem gondolt, még csak véletlenül sem, és Te sem, igaz?

Ha sok barátot szeretnél, akkor élj úgy, mint egy ember, mindig add önmagad, és ne a külső alapján ítélj!! A barátok sem a külsőd alapján fognak megítélni Téged, csak azok, akik nem alkalmasak ilyen szerepre. Azok pedig ne érdekeljenek. Sok mindent írhatnék még, de félek, már így sem fogod elolvasni, mert hosszú...

2009. dec. 30. 23:11
 16/19 anonim ***** válasza:

én már írtam, h felveheted, de ettől tényleg nem lesz több barátod. egyáltalán nem arról volt szó h szakadt rongyos cipőben menj, hanem arról, hogy mehetsz lapossarkúban is. Na mindegy. Csak azt akarom mondani hogy amior én voltam annyi idős mint Te, én is azt hittem h nagyon menő leszek a jó cuccaimban, de nem, inkább elkönyveltek plázacicának. (pedig nem úgy viselkedtem, csak mindig divatos cuccaim voltak)

szóval csak óvatosan :) inkább legyél kedves, és közvetlen, azzal is jól lehet barátokat szerezni.

2009. dec. 31. 13:53
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem karok ribi lenni, épp ezért kérdeztem, hogy a magassarkú cipő nem-e túl kihívó, mert nem akarok rossz pontot szerezni náluk.
2009. dec. 31. 14:17
 18/19 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs is nagy mellem, de nem is rakom ki. Pont azért, mert nagyon félek, hogy elkapnak és tudod mi lesz.
2009. dec. 31. 14:21
 19/19 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak köszönöm a tapasztalatot. :)
2009. dec. 31. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!