Szerintetek tanácsos az első gimnáziumi napon (9. osztály, eső nap a gimiben) magassarkúba menni? Mert nekem egy magassarkú ( telitalp) cipőm lesz
Ezért mondom hogy gyerek vagy még.
Aki "nagylány" annak nem akkora szám a magassarkú...
Meg még annyit szeretnék elmondani, hogy DE, TÉNYLEG GYEREK VAGY MÉG! Ne ezeken törd a fejed nyolcadik félévkor. Azok a tisztelt nagylány barátnőid pedig, akik szépen kipakolják amijük van, ne csodálkozzanak, ha esetleg nemi erőszak áldozatai lesznek, vagy valami egyéb atrocitás éri őket. Persze nyilvánvalóan erre egyikük sem gondolt, még csak véletlenül sem, és Te sem, igaz?
Ha sok barátot szeretnél, akkor élj úgy, mint egy ember, mindig add önmagad, és ne a külső alapján ítélj!! A barátok sem a külsőd alapján fognak megítélni Téged, csak azok, akik nem alkalmasak ilyen szerepre. Azok pedig ne érdekeljenek. Sok mindent írhatnék még, de félek, már így sem fogod elolvasni, mert hosszú...
én már írtam, h felveheted, de ettől tényleg nem lesz több barátod. egyáltalán nem arról volt szó h szakadt rongyos cipőben menj, hanem arról, hogy mehetsz lapossarkúban is. Na mindegy. Csak azt akarom mondani hogy amior én voltam annyi idős mint Te, én is azt hittem h nagyon menő leszek a jó cuccaimban, de nem, inkább elkönyveltek plázacicának. (pedig nem úgy viselkedtem, csak mindig divatos cuccaim voltak)
szóval csak óvatosan :) inkább legyél kedves, és közvetlen, azzal is jól lehet barátokat szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!